Ağustos 27, 2015

Büyükelçimiz Kıvılcım Kılıç’a nezaket ziyaretinde

Büyükelçi Kıvılcım Kılıç
Büyükelçi Kıvılcım Kılıç ile

Gerçek Kültür Sanat ve Spor Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri görevine yeni başlayan Türkiye Cumhuriyeti Priştine Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu. Tüm dernek üyeleri adına Büyükelçi Kılıç’ın yeni görevini kutlayan dernek başkanı Gülşen Bölükbaşı, derneğin çalışmaları hususunda büyükelçiyi bilgilendirdi. Nezaketi, misafirperverliği ve içtenliği ile Gerçek Derneği’nin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükelçi Kılıç, derneğin çalışmalarını takdirle karşılayarak, en kısa zamanda derneği ziyaret edeceğini ve desteklerinin süreceğini belirtti.

Gerçek Derneği’nin tüm üyeleri olarak Büyükelçi Kıvılcım Kılıç’ı ziyaret eden ilk heyet olma onuru ile kendilerine sonsuz başarılar dileriz.