Loading...
Hi, How Can We Help You?
  • 7'den 70'e bir "GERÇEK"(1951-2021)

Blog

Mart 27, 2016

Yıllık olağan genel kurul toplantısı | 27/03/2016

 

 

27.03.2016 tarihinde Gercek Dernegi ‘nin yıllık olağan genel kurul toplantısı düzenledi. Başkan Gülşen Bölükbaşı 1 yıllık faliyet raporunu genel kurula sundu.Akabinde iş yerindeki görev yerinin değişmesi nedeniyle Gerçek Derneği başkanlık görevinden istifa ettiğini belirtti.
02.03 2016 tarihinde düzenlenen yönetim kurulu toplantısında, başkanlık görevine Yıldıray Bayram önerildigini ve oybirliğiyle kabul edildiği belirtildi.Bu kararın genel kurulca kabul görmesinin ardından eski dernek başkanları ve üyeler söz aldı. Konuşmalarda 1 yıllık süre içinde dernek yönetiminin başarılı çalışmalara imza attığınız altı çizilerek Gülşen Bölükbaşı ve ekip arkadaşları tebrik edildi.Gülsen Bölükbaşı ‘na yeni görevinde başarı dilekleri sunuldu.

Ardından sözü alan yeni seçilen Dernek Başkanı Yıldıray Bayram, 65 yıllık köklü bir derneğin yönetimini üstlenmenin zorluğunu, önemini ve bu yolda çok fazla fedakârlık gerektiğinin bilincinde olduğunu belirtti.Yönetim kurulunda boşalan koltukların yerine yeni kişilerin alınması için genel kuruldan yetki istedi.1 yıllık çalışmalarda başarının ekip işi olduğunu ve bu ekip ruhuna uyacak kişilerin yönetim kuruluna dahil edileceğinin altını çizdi. Ayrıca bu yıl Gerçek Derneği’nin 65.yılı olması vesilesiyle birçok proje hazırladıklarını ve bunların bir kısmının onay aldığını belirterek bu süreçte katkı sunabilecek tüm üyeleri derneğe davet etti.Bugüne kadar derneğe katkı sağlamış eski başkanlara ve dernek üyelerine teşekkürlerini sundunduktan sonra toplantı sona erdi.

‪#‎gercekdernegi‬