Eylül 28, 2015

Gerçek Ailemiz’in bayramlaşması

Gerçek Derneği’nde gerçekleşen bayramlaşmaya Türk Temsil Heyeti Başkanı Kurmay Albay Saim Bağcı ve Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği Üçüncü Katibi Yalçın Aydın katılımları ile onurlandı. Genç yaşlı tüm üyelerimiz ile teker teker sohbet eden ve bayramlarını kutlayan Türk Temsil Heyeti Başkanı Bağcı Gerçek Derneği’ni ziyaret etmiş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, derneğin varlığına katkı sunan herkesi takdir etti. Sıcak sohbet ortamı içinde geçen bayramlaşmamızda genç yaşlı üyelerimiz birbirlerinin bayramını kutladı.

Gerçek Ailemiz olarak nice bayramlarda hep birlikte olmayı temenni ederiz.
‪#‎gercekdernegi‬ ‪#‎gercekbayramlasma‬ ‪#‎gercekaile‬

Gerçek Ailemiz'in bayramlaşması Gerçek Derneği'nde gerçekleşen bayramlaşmaya Türk Temsil Heyeti Başkanı Kurmay Albay Saim Bağcı ve Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği Üçüncü Katibi Yalçın Aydın katılımları ile onurlandı. Genç yaşlı tüm üyelerimiz ile teker teker sohbet eden ve bayramlarını kutlayan Türk Temsil Heyeti Başkanı Bağcı Gerçek Derneği'ni ziyaret etmiş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, derneğin varlığına katkı sunan herkesi takdir etti. Sıcak sohbet ortamı içinde geçen bayramlaşmamızda genç yaşlı üyelerimiz birbirlerinin bayramını kutladı. Gerçek Ailemiz olarak nice bayramlarda hep birlikte olmayı temenni ederiz.