Temmuz 4, 2016

“GERÇEK” DERNEĞİ AİLESİ GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU |04.07.2016

Mübarek Ramazan ayında paylaşma,birlik ve beraberlik duygusunu yaşamak için Kosova’nın köklü Türk derneklerinden Priştine “Gerçek” Kültür, Sanat ve Spor Derneği  geleneksel iftar programı düzenledi. Dernek üyeleri ,  davetlilerin ve halkın  katıldığı iftar yemeğinde, hep birlikte olmanın huzr ve mutluluğu yaşandı.

Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğine, Kosova Demokratik Türk Partisi Genel Başkanı (KDTP) ve Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar ile diğer davetliler katıldı.

“Gerçek” Kültür, Sanat ve Spor Derneği  Başkanı Yıldıray Bayram yaptığı açıklamada, iftar programının, dernek üyelerinin bir araya geldiği önemli organizasyonlardan biri olduğunu hatırlatarak, dernek üyeleri ve derneğe destek verenlerle sürekli olarak bir arada olmanın verdiği mutluğunu yaşadıklarını belirtti. Ramazan boyunca sahura kadar dernekte farklı etkinlikler düzenlediklerini  kaydeden Yıldıray Bayram, iftar yemeği ile Ramazan ayını uğurladıklarını söyledi.

“Gerçek” Kültür, Sanat ve Spor Derneği  Başkanı Yıldıray Bayram , iftar yemeği  organizasyounun yapılmasını sağlayan Atlantik Group ve Ayhan Demirkıran’a teşekkürlerini iafde etti.

Kaynak: /kosovaport/