Nisan 16, 2010

Gerçek Derneği Yine Türkiyede

Gerçek Derneği 13 Temmuz 2011 çarşamba günü Yalova’da düzenlenen 14. Türk Boyları Kültür Şöleni festivaline ilk defa katılıyor. Festivale katılmalarında bu defa BKT Bankası ve KOSOVA e Re Sigorta şirketi sponzorları tarafından değerlendirilmiştir. Üç ay içerisinde Gerçek derneiğinin ikinci defa festivale katılması büyük bir başarı. Çok zor bir zamandan geçen Gerçek derneği,
maddi sorunları olan, çeşitli sorunlarla boğuşan yeni yönetim hiç durmuyor. 23 Nisan 2011 Nazilli çocuk festivalinden sonra, bu defa Yalovada Levet Buş Mesk eski başkanının aracılığı sayesinde ve her zaman Engin Beyoğlu vizelerde yardımıyla bu yolculuğu gerçekleştirmiştir.Bundan sonra Eylül ayında Yönetim Kurulu yine planlayan bir festivale daha katılacaktır. Yönetim Kurulu bu festival için Maddi arayışlarını Yalovadan geri dönünce aramaya başlayacaktır.