Temmuz 4, 2016

“GERÇEK” DERNEĞİ’NDE TERÖR KURBANLARI YAD EDİLDİ

Kosova’da 65 yıldır ralıkszı olarak Türklerin gelenek ve göreneklerini yaşatarak, farklı etkinliklerle canlı tutan Priştine  “Gerçek” Kültür, Sanat ce Spor Derneği  tarafından,  İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısında hayatlarını kaybedenler için mevlit okutuldu.

İftar sonrasında drnek binasında  mevlit okutularak, terör kurbanları saygıyla yad edildi. Mevlit sonrasında terör  lanetlenerek, Türkiye’ye destek verildi.

“Gerçek” Kültür, Sanat ce Spor Derneği  Kosovaport’a yaptığı açıklamada, insanlıktan nasibini almamış vicdani duygulardan yoksun kişiler tarafından İstanbul Havalimanı’nda gerçekleştirilen  terör saldırılarını  esefle kınadıklarını belirtti.

Meclit programına Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) ve Kosova kamu Yönetimi bakanı Mahir Yağcılar ve diğer davetliler katıldı.

Kaynak : http://www.kosovaport.com/gercek-derneginde-teror-kurbanlari-yad-edildi-2/