Ocak 3, 2016

GERÇEK YENİ YIL EĞLENCESİ

Gerçek Derneği üyeleri ve dernek misafirleri güzel müzik ile yeni yıla merhaba dedi

Gerçek Kültür Sanat ve Spor Derneği’nin yeni yıl vesilesi ile düzenlediği Yılbaşı Eğlencesi Programı’na katılan herkese Gerçek Derneği olarak en derin teşekkürlerimizi iletiriz. Seslendirdikleri şarkılar ile eşsiz bir performans sergileyen derneğimizin müzisyenleri ve aynı zamanda Alaturka Grubu’nun üyeleri Egber Feyzullah, Agim Grozda ve Bülent Ribar’a takdirlerimizi iletirken, salonda bulunan ve eğlencemizi doyumsuz hale getiren tüm katılanlara katılımları ile Gerçek Derneği’ne de katkı sundukları için sonsuz teşekkürlerimizi iletiriz.
Şunu ifade etmek isteriz ki eğlence yanısıra derneğimize de katkı sunacağı bilinci ile programımızı zenginleştiren sizler bu hassasiyetiniz ile var olduğunuz sürece derneğimiz ayakta durması kolaylaşacaktır.

Gerçek Kültür Sanat ve Spor Derneği

işte bu güzel geceden kısa bir görüntü

Egber Feyzullah – vokal
Agim Grozda – Klarinet