Mart 30, 2021

KDTP Priştine şubesi Kadın Kolu Ziyareti

KDTP Priştine şubesi Kadın Kolunun değerli üyeleri önümüzdeki 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle derneğimizin Kadın Dayanışma Kolunu ziyaret ettiler.
Güzide iki kadın kolunun samimi ve dostane bir ortamda, kadın kadına hoş sohbetlerle gerçekleştirilen ziyarette ileride birlikte yapılacak projelerden,

ortak etkinliklerden bahsedildi. Kadınlarla ilgili her proje ve etkinlikteki beraberlik ruhu bir kez daha dile getirilerek, bu beraberliklerin baki kalması, özellikle Priştine kadınlarıyla ilgili çalışmaların daha yoğun ve etkin bir şekilde planlanması ve daha hassas davranılmasında tam mutabakata varıldı.
Kendilerini evimiz gibi gördüğümüz derneğimizin mekânında misafir etmek, evsahipliği yapma şerefine nail olmaktan dolayı tarif edilmez bir mutluluk içindeyiz ve umarız ki arkadaş ve dostlarımızı layıkıyla ağırlamışızdır.
KDTP Priştine şubesi Kadın Kolu tarafindan verilen anlamlı hediye de bizleri ziyadesiyle mutlu etti.
Bu güzel ziyaretlerinden ötürü KDTP Priştine şubesi Kadin Kolu üyelerine en içten teşekkürlerimizi sunar, minnetarlığımızı ifade etmek isteriz.
Kadın dayanışmamız koşulsuz ve şartsız ilelebet güçlü ve sağlam bir duruş gösterecektir.
”GERÇEK” KSSD Kadın Dayanışma Kolu