Mart 29, 2011

NAZİLLİ BELEDİYE BAŞKANI HALUK ALICIK “GERÇEK” DERNEĞİ ZİYARETİNDE

Priştine’ye döndüğümüzden sonra 29 Nisan Nazilli belediye Başkanı Haluk Alıcık ve İşadamları Kosova ziyaretinde bulundu. Kendilerini Havalanında karşıladıktan sonra bizlere söz vererek akşam üstü “Gerçek” derneğimizi ziyaret etti. Güzel ve anlamlı sohbetler arasında misafirlerimize çay ikram edildi. Çocuklarımızla başkan Haluk Alıcık ve İşadamları sohbet ettikten sonra çocuklarımız tarafından şarkı ve folklor oyunları sunuldu.

Haluk Alıcık kendilerine muhteşem bir akşam yaşattıklarımız için “Gerçek” derneği üyelerine teşekülerini sundu. 5 Eylül’de Nazilli belediyesinde yapılacak olan Uluslararası Halk Festivaline bizleri davet etti.
Gerçek derneği tarafından Başkan Haluk Alıcık’a ve İşadamlarına bizi ziyaret ettikleri için sonsuz teşekürde bulunduk.