Kasım 15, 2015

“Siyah Beyaz GERÇEK Renkler”

“Siyah Beyaz GERÇEK Renkler’e” Siz de Renginizi Katın

Feridun Curi siyah beyaz gercekdernegi

Değerli üyelerimiz,
Gerçek Kültür Sanat ve Spor Derneği’nin 65. yıldönümü vesilesi ile basılacak olan “Siyah Beyaz GERÇEK Renkler” isimli fotoğraf albümü için çalışmalarımız 16 Kasım 2015 tarihinde başlayıp 30 Aralık 2015 tarihine kadar sürecektir. Derneğimizin tarihinin canlanması ve bu onurlu tarihin gün yüzüne çıkması için derneğimize teslim edeceğiniz fotoğraflar ile sizlerin de katkı sunmanızı bekliyoruz.
Derneğimize ve şehrimizdeki kültürel hayata dair fotoğraflarınızı çekmecelerinizden çıkartıp hayatta olmayan ve hayatta olan tüm sevdiklerinizin anılarını canlandırma, herkes ile paylaşma ve hayat verme zamanı.
Yapmanız gerekenler:
1. Fotoğraflarınızı bulmak
2. Bulduğunuz fotoğrafları derneğimize teslim etmek
Fotoğraf teslimini pazartesi,çarşamba ve cuma günleri saat 18:00-20:00 saatleri arasında derneğimize gelerek yapabilirsiniz.
-Derneğimize gelemeyecek olan yaşlı üyelerimiz 045477456 numaralı telefondan bizleri arayarak, fotoğraflarınızın teslim alınması için bizlere ulaşabilir. Belirlenecek bir gün ve saatte derneğimizce yetkilendirilecek bir kişi evinize gelerek fotoğraflarınızı teslim alabilecektir.
– Kosova dışında olan üyelerimiz sahip oldukları fotoğrafları düzgün bir şekilde tarayıp,fotoğraflara ait bilgiler ile birlikte kssd.gercek@gmail.com adresine teslim edebilir.

siyah beyaz2

Teslim edilecek olan tüm fotoğraflar için fotoğraflara dair bilgilerin yer verileceği formun doldurulması gereklidir.

Teslim edilen tüm fotoğraflar kopyalama işlemi yapıldıktan sonra tarafınıza geri iade edilecektir.

Tarihimizin onurlu,gururlu; sevgi,neşe,başarı,dayanışma dolu anılarına hayat vermenizi, “Siyah Beyaz GERÇEK Renkler’e” renginizi katmanızı bekliyoruz.
‪#‎gercekdernegi‬ ‪#‎SiyahBeyazGercekRenkler‬