Aralık 21, 2015

Gerçek Ailemizin üyeleri olarak muhteşem performans

1. Gerçek Derneği’nin en küçük Halk Oyunları üyeleri Priştine Belediyesi’nin yıl sonu vesilesi ile düzenlediği “Çocukların Şehri” etkinliğinde iki günde dört defa sahne aldılar. Seyircilerin tıklım tıklım doldurduğu Kosova Ulusal Tiyatrosu’nda yoğun alkışlar arasında derneğimizi en iyi şekilde temsil eden miniklerimizle gurur duyduğumuzu belirtmek isteriz. 2 günde binlerce seyircinin izlediği etkinlikte, başkentimizde Gerçek Derneği’nin yükselen sesi oldular, Kosova bayrağının yanısıra Türk bayrağının da sahnede yerini almasına vesile oldular. Bizler Gerçek Ailemizin üyeleri olarak muhteşem performansları ile sahne alan tüm çocuklarımıza, onların en büyük destekçileri ailelerine, günlerdir hiç usanmadan çocuklarımızı çalıştıran Halk Oyunları çalıştırıcılarımız Elmas Safçı ve Sebahat Safçı’ya canı gönülden teşekkür ederiz.
    Her zaman dediğimiz gibi biz Gerçek bir Aileyiz, hep yaşayacak ve hep var olacak olan.

Gerçek Kültür Sanat ve Spor Derneği
Aralık 2015- Priştine