Haziran 2, 2011

PRİŞTİNE’DE İLK DEFA SÜNNET ŞÖLENİ

Kosova Türk Tabur Görev Kuvvet Komutanlığı’nın bu yıl 11 Haziran’da başlattığı geleneksel Sünnet Şöleni tüm hızıyla devam ediyor. 21 Haziran’a kadar Kosova’nın 7 yerleşim yerinde Türk KFOR’u doktorları tarafından 250 Türk, Arnavut, Boşnak ve Rom çocuğu sünnet edilecek. Kosova Türk Tabur Görev Kuvvet Komutanlığı, 11 Haziran 2011 tarihinde Yanova’da başlattığı Sünnet Şölenini Yanova, Gilan ve bugün 15.Hazıran 2011Priştine’de devam ediyor. Bugün Priştine‘de ilk defa düzenlenen sünnet şölenin’de 19 Türk – Arnavut çocuğu sünnet edilecek. Sünnet şölenine ev sahipliği yapan Gerçek derneği, Kosova Demokratik Türk Partisi ile kiraladığı otobüs ile Sultan Murat Türbesini ziyaret ettikten sonra Gerçek derneğine döndü.