Mayıs 11, 2016

RTK röportajı

Gerçek K.S.S Derneği’nin 23 Nisan çocuk Bayrami vesilesiyle Folklor oyunculari ve Kosovalı çocuklar araciligiyla Türkiye-Söke ye yapmış olduğu gezimizin ardindan, gezideki etkinliklerin amacina ulaşmasına istinaden Kosova Devlet Televizyon Kanali “RTK” konuyla ilgili çocuklarımızla bir röportaj gerçekleştirdi.

Gerçek Derneği Kol Başkanlarının da çeşitli demecçler verdiği bu kanal ziyaretinde çocuklarimiz yaptıklari konusmalar ve gerçeklestirdikleri folklor gösterisiyle röportaja renk kattılar.

Boylesi bir etkinlikle Turkiye de Kosovayi en iyi sekilde temsil eden cocuklarimiza, folklor ekibine, organizasyondaki yetkililerimize bir kez daha cani gonulden sukranlarimizi sunar, RTK kanalina da bu konuya verdikleri anlam ve onemden dolayi tesekkurlerimizi iletiyoruz.
‪#‎gercekdernegi‬